Салат листковий «Печенкін»: печінка куряча або теляча(відварна) 350гр огірочки мариновані 1 банка яйця 4-5 шт. морква 4 середніх цибуля 4 середніх головки майонез олія для смаження. телячу Печінку ВІДВАРИТИ, потім натерти на крупній тертці, куряча більш м'яка її можна порізати дрібною соломкою. Огірочки нарізати дрібними кубиками.Моркву відварити і натерти на крупній тертці. Цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору. Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки натерти на крупній тертці Жовтки залишити для прикраси. Укладати шарами в прямокутне або овальне блюдо з високими бортиками в наступному порядку: Печінка 1/2 порції, промазати майонезом. Цибуля смажена 1/2 порції. Огірочки мариновані 1/2 порції. Морква, промазати майонезом. Білки, промазати майонезом.Залишилася печінка, цибуля, огірочки і промазати густо майонезом. Зверху посипати жовтком, тертим на дрібній тертці.
|