Головна » Статті » Рецепти

Салат листковий «Печенкін»
Салат листковий «Печенкін»:

печінка куряча або теляча(відварна) 350гр
огірочки мариновані 1 банка
яйця 4-5 шт.
морква 4 середніх
цибуля 4 середніх головки
майонез
олія для смаження.

телячу Печінку ВІДВАРИТИ, потім натерти на крупній тертці, куряча більш м'яка її можна порізати дрібною соломкою. Огірочки нарізати дрібними кубиками.Моркву відварити і натерти на крупній тертці. Цибулю порізати дрібними кубиками і обсмажити на сковороді з додаванням олії до золотистого кольору. Яйця відварити, білки відокремити від жовтків, білки натерти на крупній тертці Жовтки залишити для прикраси. Укладати шарами в прямокутне або овальне блюдо з високими бортиками в наступному порядку: Печінка 1/2 порції, промазати майонезом. Цибуля смажена 1/2 порції. Огірочки мариновані 1/2 порції. Морква, промазати майонезом. Білки, промазати майонезом.Залишилася печінка, цибуля, огірочки і промазати густо майонезом.
Зверху посипати жовтком, тертим на дрібній тертці.

Просмотров: 596
Категория: Рецепти |
| Теги: промазати, тертці

Рекомендовані рецепти:

Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Запечена з картоплею свиняча рулька
"Ліниві" пельмені смажені
Яловичина в лимонному соусі
Сорбе з груші
Імбирне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: