Куряча піца з грибами: Вода 1 склянку дріжджі 11 г цукор 1 щіпка борошно 2 склянки соняшникова олія 1 столова ложка яйце 1 штука сіль щіпка куряча грудинка 1 штука гриби 500 грам моцарела 100 грам кетчуп 2-3 столові ложки. Сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом приготування дуже смачного традиційно італійського блюда. У миску нам необхідно налити один стакан ледь теплої води, додати туди дріжджі і щіпку цукру, а потім, все ретельно перемішати. Після цього, у миску додамо борошно, одну столову ложку рослинного масла, збите яйце і все ретельно змішаємо. Тісто треба замісити і залишити його на півтори години в теплому місці. Куряче філе необхідно підсмажити і дрібно нарізати. Печериці підсмажимо разом з цибулею, а потім натремо сир для піци. Деко змастимо соняшниковою олією, розподілимо тісто. Змастимо його кетчупом, викладемо курку, гриби і сир. Випікати піцу нам необхідно тридцять хвилин в духовці, де температура становить сто вісімдесят градусів.
|