Головна » Статті » Рецепти

Скумбрія Човник
Скумбрія Човник:

свіжоморожена не патрана або свіжа скумбрія,
цибулина,
будь-які овочі (можна заморожену суміш, цвітну капусту, стручкову і білу квасолю),
100 мл. вершків жирністю 20%,
печериці,
50-70 гр. сиру,
1-2 ст. л. лимонного соку,
вершкове масло,
зелень,
сіль, перець – за смаком.

розморозьте Рибу, випатрайте через спину: від голови до хвоста вздовж однієї сторони спинного плавця гострим ножем зробіть надріз. З іншого боку спинного плавця зробіть ще один надріз паралельно першому. В результаті хребет повинен бути відділений від філейної частини. Потім ножицями переріжте хребет біля голови і хвоста, видалите його. Акуратно видаліть нутрощі, реберні кістки і зябра, зішкребіть чорну плівку. Подрібнену цибулю обсмажте на рослинному маслі. Додайте до цибулі дрібно нарізані гриби і продовжуйте обсмажувати до готовності. Окремо тушкуйте до готовності овочі посоліть, поперчіть. Овочі з'єднайте з грибами, додайте рубану зелень, цим ми будемо фарширувати скумбрію. Рибу укладіть черевцем на змащений маслом деко, біля хвоста сколите зубочистками, щоб риба прийняла форму човна. Посоліть, поперчіть, з бризніть лимонним соком всередині і зовні. Наповніть скумбрію овочевий сумішшю. Посипте натертим сиром, залийте вершками і запікайте в розігрітій до 180°С духовці 25-30 хвилин.

Просмотров: 709
Категория: Рецепти |
| Теги: хвоста, скумбрія

Рекомендовані рецепти:

Угорський пиріг до чаю
Відкриті булочки з персиком
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Закусочний шпинат
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: