Головна » Статті » Рецепти

Салат «Грибне диво»
Салат «Грибне диво»:

Філе яловичини 400 гр.
Гриби (мариновані печериці) 300 гр.
Сир (твердий) 100 гр.
Майонез
Зелень кропу
Сіль.

насамперед необхідно поставити варити м'ясо на середньому вогні. І як тільки вода закипить, знімаємо шуму, зменшуємо вогонь і варимо до повної готовності яловичини (приблизно 1-1,5 години). Не забуваємо трохи посалить. Готове м'ясо остуджуємо і ріжемо невеликими кубиками (приблизно 1х2 см). Мариновані шампіньйони дрібно нарізаємо, але при цьому не забуваємо залишити пару штук для прикраси. Сир (у мене російський) дрібно натираємо. Зелень кропу дрібно шаткуємо. Всі інгредієнти змішуємо в салатниці і заправляємо майонезом. Зверху рясно посипаємо кропом і з боків прикрашаємо цільними грибами. Відправляємо салат в холодильник хоча — б на півгодини, після чого подаємо на стіл. Як гарнір можна подати тушкована картопля.

Просмотров: 597
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, дрібно

Рекомендовані рецепти:

Баклажани по-італійськи
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Печенюшки "Міні"
Шашлик на маївку з свинини
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Сирний торт з персиками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: