Головна » Статті » Рецепти

Зрази по-чеськи
Зрази по-чеськи:

яловичина 600г
цибулю 200г
жир 30г
шпиг 60-70г
огірки солоні 80г.

М'ясо (яловичина) нарізати тонкими широкими скибочками, відбити,посолити,посипати перцем. Укласти на них скибочки шпику, кружальця цибулі (в ідеалі ще й скибочку солоного очищеного від шкірки огірка). Загорнути скибочки м'яса рулетом,щоб не розвернувся,можна перев'язати товстою ниткою. Потім підсмажити дрібно нашатковану цибулю і покласти шаром у сотейник або на лист. Зверху викласти зрази. Підлити бульйону або води і тушкувати до готовності. За 15хвилин до моменту готовності посипати зеленню. Нитки зняти (або зробити це вже перед подачею). На гарнір можна подати відварну картоплю, макарони, рис, картопляне пюре, полити соусом, в якому тушкувалися зрази.

Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: готовності, зрази

Рекомендовані рецепти:

Печенюшки "Міні"
Булочки-рулетики до чаю
Гулаб-джамун
Відкриті булочки з персиком
Печиво горіхове
Багатошарові трикутники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: