Традиційні млинці з м'ясом: 700 г голяшка яловича без кістки 250 г борошна 500 мл молока 3 яйця 30 г цукру 1 ріпчаста цибуля 100 мл рослинного масла 5 горошин чорного перцю 1.5 ч. л. солі. Залити м'ясо 2 літрами холодної води і варити до м'якості, додавши 1 ч. л. солі і чорний перець. Це займе близько 2 годин. Готове м'ясо подрібніть в блендері. У великій мисці змішайте борошно, молоко і яйця. Додайте 1/2 ч. л. солі і цукор. Перемішайте до однорідності. У тісто додайте 40 мл рослинного масла і перемішайте. Смажте тонкі млинці тільки з однієї сторони без масла і складайте в стопку підсмаженої стороною вгору. Цибулю наріжте чверть-кільцями і підсмажте на невеликому вогні до золотистого кольору. Додайте у фарш підсмажену цибулю і перемішайте. На кожен млинець покладіть столову ложку начинки (або трохи більше, залежно від розміру млинця) та згортайте. Підсмажена сторона млинця повинна опинитися всередині. Готові згорнуті млинці підсмажте з усіх боків безпосередньо перед подачею. Можна також посипати їх тертим сиром і відправити на кілька хвилин у духовку, поки сир не розплавиться. Подавати зі сметаною.
|