Головна » Статті » Рецепти

Традиційні млинці з м'ясом
Традиційні млинці з м'ясом:

700 г голяшка яловича без кістки
250 г борошна
500 мл молока
3 яйця
30 г цукру
1 ріпчаста цибуля
100 мл рослинного масла
5 горошин чорного перцю
1.5 ч. л. солі.

Залити м'ясо 2 літрами холодної води і варити до м'якості, додавши 1 ч. л. солі і чорний перець. Це займе близько 2 годин. Готове м'ясо подрібніть в блендері. У великій мисці змішайте борошно, молоко і яйця. Додайте 1/2 ч. л. солі і цукор. Перемішайте до однорідності. У тісто додайте 40 мл рослинного масла і перемішайте. Смажте тонкі млинці тільки з однієї сторони без масла і складайте в стопку підсмаженої стороною вгору. Цибулю наріжте чверть-кільцями і підсмажте на невеликому вогні до золотистого кольору. Додайте у фарш підсмажену цибулю і перемішайте. На кожен млинець покладіть столову ложку начинки (або трохи більше, залежно від розміру млинця) та
згортайте. Підсмажена сторона млинця повинна опинитися всередині. Готові згорнуті млинці підсмажте з усіх боків безпосередньо перед подачею. Можна також посипати їх тертим сиром і відправити на кілька хвилин у духовку, поки сир не розплавиться. Подавати зі сметаною.

Просмотров: 600
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішайте, млинці

Рекомендовані рецепти:

"Медова" свинина з імбиром
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Гулаб-джамун
Багатошарові трикутники
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Буженина в тесті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: