Головна » Статті » Рецепти

Куряча печінка «По-царськи»
Куряча печінка «По-царськи»:

500 г курячої печінки,
1/2 склянки манної крупи,
500 г морков,
500 г ріпчаста цибуля,
1/2 склянки молока (можна кефір),
сіль і чорний мелений перець,
майонез,
трохи панірувальних сухарів
рослинна олія для смаження і змащування форми.

Курячу печінку потрібно ретельно промити, а потім прямо в сирому вигляді пропустити через м'ясорубку або подрібнити за допомогою блендера, після чого змішати з молоком (кефіром) і манкою, ну і відправити отриману суміш на деякий час в холодильник. Цибулю і моркву почистити; цибулю порізати півкільцями (можна і менше), а морквину натерти на крупній тертці. Далі підготовлені таким чином овочі слід загасити на невеликій кількості рослинного масла. Жаростійку форму щедро змастити маслом і присипати сухарями, на дно викласти половину всієї кількості суміші тушкованих овочів, посипати сіллю і перцем, потім викладається половина печінкового фаршу, знову сіль і перець і трохи майонезу. Після цього йде ще один шар моркви і цибулі, знову шар печінки, сіль, перець і майонез. Випікається такий незвичайний печінковий «тортик» в заздалегідь нагрітій до 180 градусів духовці протягом години.

Просмотров: 438
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, сіль

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Диво острів"
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Пиріг з сиром та вишнями
Млинці заварні на молоці
Яблучні сирники
Сирні оладки з зеленню
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: