Головна » Статті » Рецепти

Гострий соус до м'яса
Гострий соус до м'яса:

2 столових ложки томатної пасти,
1 склянку теплої води,
кілька часточок часнику,
головка цибулі,
по невеликому пучку петрушки і кінзи,
сіль і червоний мелений перець за смаком,
хмелі-сунелі (за бажанням).

Томатну пасту викладаємо у сотейник або каструлю, вливаємо теплу воду і добре розмішуємо, щоб не залишилося грудочок. Ставимо на невеликий вогонь, даємо закипіти. Поки що підігрівається підлива, ріжемо цибулю тоненькими кільцями, дрібно рубаємо зелень. Коли закипить, кладемо цибулю і зелень, перемішуємо, за смаком солимо і перчимо, додаємо хмелі-сунелі (якщо любите) і даємо підливці трохи покипіти. Часник пропускаємо через прес, підливку знімаємо з вогню і заправляємо часничком. Кладемо трохи на блюдце, даємо охолонути і пробуємо на гостроту – тільки так можна зрозуміти досить перцю чи ні. У гарячому вигляді смак підливи втрачається. Зберігати її можна в холодильнику в щільно закритій банці.

Просмотров: 391
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Салат з оселедцем (рецепт)
Яблучний штрудель з-австрийски
Пісний шоколадний манник
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Фруктові цукерки
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: