Лінивий салат «Єралаш»: відварну або копчену грудинку 150 грам ( нарізати кубиками) гриби — обсмажені з цибулею 150 грам, яйце 1, зварити круто і натерти на тертці, кукурудза консервована 2 столові ложки, огірок солоний або маринований або свіжий 1, нарізати соломкою, лук фіолетовий 1/2 цибулини, попередньо замаринований, посолити і збризнути оцтом, лук зелений нашатковану 2 стіл. ложки, морква по-корейськи 100 грам, сир твердий 50 грам, натерти на тертці. майонез змішати зі сметаною навпіл і додати 1 зубчик часнику. Заготовити продукти і викласти на блюдо красиво. Прикрасити зеленню і можна зернами граната. Майонез подати окремо в соусниці. І найголовніше — можна експериментувати з набором продуктів для цього салату. Думаю всіх гостей задовольнить набік продуктів. Кожен може зробити собі улюблений салат не турбуючи господиню.
|