Головна » Статті » Рецепти

Ідеальний пишний бісквіт для тортів
Ідеальний пишний бісквіт для тортів:

5 яєць
1 ст цукру
1 ст борошна
ванілін (за бажанням).

Включаємо духовку на 170 градусів. Яйця, не розділяючи поміщаємо в чашу міксера, відразу засипаємо цукор, ванілін. Збиваємо на максимальній потужності 5-10 хв. (може знадобитися більше часу, залежить від міксера). Маса дуже добре збільшується в розмірах, приблизно в 3-4 рази , стає густою, тягучою і білої. Просіваємо борошно і акуратно ложкою (лопаткою ) перемішуємо зверху вниз. Форму застелити низ папером, змастити всю (і низ і боки маслом), припылить добре борошном. Виливаємо тісто у форму, у мене трохи більше половини форми і обов'язково зверху форму затягуємо фольгою і ставимо в розігріту духовку. Печемо 170 градусів 25-30 хв, потім зменшуємо 150 градусів 25-30 хв. В цілому 50-60 хв вільного часу, головне — в духовку не заглядати. Фольга відходить (з олією) легко. І ось пухнастий, смачний, дрібнопористий, висотою 6 см, чудово пропитывающийся, РІВНА БІСКВІТ готовий! Даємо бісквіту відлежатися ніч або 6-8 годин, і можна використовувати для приготування тортиків.

Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: духовку, градусів

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Булочки з полуницею
Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Салат "Морква" (рецепт)
Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Рибні зрази з зеленню та маслом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: