Оригінальні і красиві бутерброди по-італійськи: хліб 4 шматочка сир 4 шматочка печериці 1-2 шт. помідор 1 шт. соус песто 2 ст. л. масло вершкове. Помідор миємо й нарізаємо тоненькими кружальцями. Гриби миємо й нарізаємо такими ж шматочками. Хліб нам потрібен з грубого житнього непросіяного борошна. Намазуємо кожен шматочок хліба вершковим маслом з обох сторін. Розігріваємо сковороду на середньому вогні. Обсмажуємо кожен шматочок хліба з обох сторін. Секрет у тому, що тоненький шар вершкового масла зробить хрустку скоринку. Зверху кожного шматочка хліба кладемо шматочок сиру. Сир беремо твердий нежирний. Зверху сиру кладемо шматочки помідора. Зверху помідори кладемо гриби. Поверх грибів поливаємо соусом песто. Зверху кладемо шматочок хліба. Накриваємо кришкою і даємо сиру розплавитися. Через пару хвилин перевертаємо бутерброд і знову накриваємо кришкою.
|