Головна » Статті » Рецепти

Заливне сердечка
Заливне сердечка:

200г курячого філе,
150г курячого бульйону,
3 г желатину,
1 болгарського перцю, лимона, огірка і яйця, зелень.

Відварити куряче філе так, щоб бульйон вийшов смачним і ароматним. У теплому бульйоні розчинити желатин і дати йому розбухнути. Куряче філе нарізати або розібрати на волокна, з червоного перцю вирізати сердечка за розміром формочок-сердечок (це можуть бути форми для кексів), вирізати маленькі сердечка з шкірки огірка. Бульйон з желатином нагріти до його розчинення, але не кип'ятити. У формочки спочатку викласти маленькі сердечка з огірка, потім сердечка з перцю. Третина бульйону з желатином перемішати з майонезом. Спочатку у формочки налити бульйон з майонезом, потім викласти курку і залити прозорим бульйоном. Дати повністю застигнути в холодильнику.

Просмотров: 629
Категория: Рецепти |
| Теги: сердечка, бульйон

Рекомендовані рецепти:

Торт пісочно-чорносливове
Шоколадний кекс
Горіхово-шоколадне печиво
Пиріжки з щавлем і яйцем
Готуємо "Рибник"
Томатний суп з рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: