Заливне сердечка: 200г курячого філе, 150г курячого бульйону, 3 г желатину, 1 болгарського перцю, лимона, огірка і яйця, зелень. Відварити куряче філе так, щоб бульйон вийшов смачним і ароматним. У теплому бульйоні розчинити желатин і дати йому розбухнути. Куряче філе нарізати або розібрати на волокна, з червоного перцю вирізати сердечка за розміром формочок-сердечок (це можуть бути форми для кексів), вирізати маленькі сердечка з шкірки огірка. Бульйон з желатином нагріти до його розчинення, але не кип'ятити. У формочки спочатку викласти маленькі сердечка з огірка, потім сердечка з перцю. Третина бульйону з желатином перемішати з майонезом. Спочатку у формочки налити бульйон з майонезом, потім викласти курку і залити прозорим бульйоном. Дати повністю застигнути в холодильнику.
|