Головна » Статті » Рецепти

Оселедець під «шубою» у вигляді торта
Оселедець під «шубою» у вигляді торта:

Оселедець пряного посолу або маринована (філе) 400 г
Картопля 3-4 шт.
Буряк 3-4 шт.
Яйця 3-4 шт.
Моркву 3-4 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Майонез 400 р.

Картопля, морква і буряк у шкірці запечіть в духовці до готовності (завдяки цьому маленькому секрету, готове блюдо виходить набагато смачніше). Потім овочі охолодіть, очистіть і натріть на дрібній тертці. Яйця відваріть круто, охолодіть, очистіть і теж натріть на дрібній тертці. Філе оселедця наріжте дрібними кубиками. Дрібно нарізану ріпчасту цибулю можна обшпарити простим окропом, а можна і маринадом (так навіть смачніше): на 1 склянку окропу по 1 ч. л. солі, цукру та оцту, витримати 15 хвилин, потім злити рідину і дати охолонути. Тепер візьміть блюдо для оформлення закуски, поставте на нього хатину від кондитерської форми і викладайте овочі щільними шарами в такій послідовності:
1. Нижній шар – картопля.
2. Змішайте в окремому посуді оселедець, цибулю і трохи майонезу, а потім цю суміш викладіть на картоплю.
3. Далі – шар моркви.
4. Яйця змішайте з майонезом і викладіть цю масу поверх моркви.
5. Верхній шар – буряк.
Зніміть бічні стінки, і отриманий «торт» змастіть майонезом зверху і з боків. Ось і все, оселедець під «шубою» готова! Перед подачею прикрасьте блюдо ароматною зеленню або на свій розсуд.

Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: 3-4, оселедець

Рекомендовані рецепти:

Тефтелі з овочами в італійському стилі
Заливна шинка
Пишний м'ятний бісквіт
Салат з грейпфрутом
Яблучний штрудель з-австрийски
Апельсинові мафіни
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: