Головна » Статті » Рецепти

Лечо по-угорськи
Лечо по-угорськи:

1 кг зеленого стручкового перцю
750 гр помідорів
90 гр жиру
150 гр цибулі
40 гр копченого сала
паприка
сіль.

Помідори на 1 хвилину покласти в гарячу воду, потім вийняти, стягнути з них шкірку і розрізати на чотири частини. З стручків перцю вийняти серцевину і зерна і розрізати кожен стручок на 5-6 довгастих шматків. Копчене сало нарізати маленькими кубиками, злегка обсмажити у власному жирі, потім додати жир і дрібно нарізану цибулю. Коли цибуля підрум'яниться, посипати його паприкою, покласти в нього нарізану зелений перець і помідори-все повільно гасити до готовності.

Просмотров: 415
Категория: Рецепти |
| Теги: покласти, розрізати

Рекомендовані рецепти:

Сорбе з чорної смородини
Полуничний пиріг
Вершково-медові цукерки
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Гулаб-джамун
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: