Торт Класичний Тірамісу: Куряче яйце 6 шт. Цукор 6 ст. л. Сир жирний-20% 750 р. Готові бісквітні коржі 2 шт. Желатин 3 ст. л. Тертий шоколад для присипки. Крок 1 Відокремлюємо жовтки від білків, збиваємо жовтки з цукром до утворення однорідної густої піною маси. Крок 2 Сир протираємо через сито і додаємо його до жовтково-цукрової маси, перемішуємо. Крок 3 Білки збиваємо до утворення щільної стійкої піни і акуратно вводимо в сирну масу. Крок 4 Желатин розтираємо в 150 мл гарячої води, охолоджуємо, а потім додаємо до раніше приготовленою масою, все перемішуємо. Крок 5 У форму для запікання, на дно викладаємо бісквітний корж, викладаємо на нього одну частину крему, потім накриваємо другим коржем і також покриваємо цей корж кремом, ставимо в холодильник на 3 години. Крок 6 Перед подачею до столу присипаємо шоколадом.
|