Головна » Статті » Рецепти

Класичний Тірамісу Торт
Торт Класичний Тірамісу:

Куряче яйце 6 шт.
Цукор 6 ст. л.
Сир жирний-20% 750 р.
Готові бісквітні коржі 2 шт.
Желатин 3 ст. л.
Тертий шоколад для присипки.

Крок 1 Відокремлюємо жовтки від білків, збиваємо жовтки з цукром до утворення однорідної густої піною маси.
Крок 2 Сир протираємо через сито і додаємо його до жовтково-цукрової маси, перемішуємо.
Крок 3 Білки збиваємо до утворення щільної стійкої піни і акуратно вводимо в сирну масу.
Крок 4 Желатин розтираємо в 150 мл гарячої води, охолоджуємо, а потім додаємо до раніше приготовленою масою, все перемішуємо.
Крок 5 У форму для запікання, на дно викладаємо бісквітний корж, викладаємо на нього одну частину крему, потім накриваємо другим коржем і також покриваємо цей корж кремом, ставимо в холодильник на 3 години.
Крок 6 Перед подачею до столу присипаємо шоколадом.

Просмотров: 375
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішуємо, крок

Рекомендовані рецепти:

Голландська масляна коврижка Boterkoek
Печиво горіхове
Налисники на молоці
Домашня сметана
Котлети з підливою
Торт "Медовик"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: