Головна » Статті » Рецепти

Телятина тушкована з баклажанами
Телятина тушкована з баклажанами:

700 г телятини на ребрі
1 великий цибулю-порей або 2 звичайні цибулини
2 невеликих баклажана
1 склянку томатного соку
сіль, перець, приправи
рослинна олія для смаження.

М'ясо порізати, обсмажити до рум'яної скоринки, перекласти в каструлю, залити невеликою кількістю води, довести до кипіння, зняти піну, зробити маленький вогонь, накрити кришкою і тушкувати 1,5 години до повної готовності м'яса, посолити. Баклажани порізати кільцями, якщо крупні — півкільцями, залити холодною підсоленою водою і залишити на 1 годину або більше. Потім воду злити, баклажани обсмажити на рослинному маслі (краще готувати у великому сотейнику) перекласти на тарілку. Порей або ріпчаста цибулю порізати, обсмажити, додати баклажани, посолити, приправити за смаком, залити томатним соком, можна додати трохи соєвого соусу. М'ясо з бульйону перекласти до баклажанів, додати трохи бульйону, все акуратно перемішати, накрити кришкою і тушкувати 10 хвилин.

Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: перекласти, залити

Рекомендовані рецепти:

Творожник "Далматинець"
Безе
Булочки-рулетики до чаю
Мигдальної-яблучний пиріг
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Торт "Медовик"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: