Головна » Статті » Рецепти

Фарширований лук у беконі
Фарширований лук в беконі:

Цибуля ріпчаста 10 штук
Перець солодкий жовтий 3 штуки
Печериці 500 грам
Цукіні 1-2 штуки
Зелень
Грудинка копчена (або бекон) - 1 упаковка
Сіль
Огірок 1 штуки
Масло вершкове.

Киплячу воду посолити і закинути туди цибулю. Хвилини бланшувати 2-3. Вийняти цибулю шумівкою, висушити, акуратно вийняти серединку, залишивши 3-4 шару зовні. Нарізати і обсмажити на вершковому маслі вийняту раніше серцевину лука. По черзі всі овочі обсмажують на вершковому маслі. Першими підсмажуємо гриби. Цукіні також дрібно нарізати і обсмажити. Далі обсмажити перець на цій же сковороді. Всі обсмажені овочі перемішати з зеленню. Нафарширувати підготовлений цибулю. Кожну цибулину обернути шматочком бекону і закріпити зубочисткою. Поставити в духовку при температурі 180 градусів на чверть години або до рум'яної скоринки. Оформити пластинками огірка і зеленню петрушки.

Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Рогалики до чаю
Салат з селерою і шинкою
Свинина під сирною скоринкою
Фруктовий салат з куркою
Канадський медовий торт
Печиво з зеленою цибулею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: