Фарширований лук в беконі: Цибуля ріпчаста 10 штук Перець солодкий жовтий 3 штуки Печериці 500 грам Цукіні 1-2 штуки Зелень Грудинка копчена (або бекон) - 1 упаковка Сіль Огірок 1 штуки Масло вершкове. Киплячу воду посолити і закинути туди цибулю. Хвилини бланшувати 2-3. Вийняти цибулю шумівкою, висушити, акуратно вийняти серединку, залишивши 3-4 шару зовні. Нарізати і обсмажити на вершковому маслі вийняту раніше серцевину лука. По черзі всі овочі обсмажують на вершковому маслі. Першими підсмажуємо гриби. Цукіні також дрібно нарізати і обсмажити. Далі обсмажити перець на цій же сковороді. Всі обсмажені овочі перемішати з зеленню. Нафарширувати підготовлений цибулю. Кожну цибулину обернути шматочком бекону і закріпити зубочисткою. Поставити в духовку при температурі 180 градусів на чверть години або до рум'яної скоринки. Оформити пластинками огірка і зеленню петрушки.
|