Головна » Статті » Рецепти

Ветчинно-кабачковий кекс
Ветчинно-кабачковий кекс:

Кабачок 1 шт.
Шинка 300 р.
Сир 300 р.
Яйце 3 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Сметана 3 ст. ложки.
Борошно 3 ст. ложки.
Розпушувач 1 ч. л.
пучок Зелень.
Сіль, спеції за смаком.

Збити яйця, додати сметану, сіль, перець. Все змішати. Додати борошно з розпушувачем. Помити кабачок (великий) і натерти на крупній тертці. Сир також натерти на крупній тертці. Нарізати кубиками болгарський перець, шинку. Подрібнити зелень і часник. Всі разом акуратно перемішати. Змастити форму маслом і викласти приготовану масу. Запікати в розігрітій духовці приблизно 40-45 хвилин при температурі 200 градусів. Готовий кекс остудити у формі. Подавати можна і гарячим і холодним.

Просмотров: 509
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, Кекс

Рекомендовані рецепти:

Сочні з сиром
Картопля в паприці (рецепт)
Омлет з сиром
Ескалопи з свинини
Десерт-морозиво
Пончики з тертим шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: