Ветчинно-кабачковий кекс: Кабачок 1 шт. Шинка 300 р. Сир 300 р. Яйце 3 шт. Болгарський перець 1 шт. Сметана 3 ст. ложки. Борошно 3 ст. ложки. Розпушувач 1 ч. л. пучок Зелень. Сіль, спеції за смаком. Збити яйця, додати сметану, сіль, перець. Все змішати. Додати борошно з розпушувачем. Помити кабачок (великий) і натерти на крупній тертці. Сир також натерти на крупній тертці. Нарізати кубиками болгарський перець, шинку. Подрібнити зелень і часник. Всі разом акуратно перемішати. Змастити форму маслом і викласти приготовану масу. Запікати в розігрітій духовці приблизно 40-45 хвилин при температурі 200 градусів. Готовий кекс остудити у формі. Подавати можна і гарячим і холодним.
|