Головна » Статті » Рецепти

Салат з печінки
Салат з печінки:

300 г курячої печінки,
1 морква
2 цибулини
2 яйця
1 пучок петрушки
майонез
сіль, чорний мелений перець.

Відварюємо печінку до готовності і натираємо на середній тертці. Морква варимо і натираємо на середній тертці. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Яйце натираємо на середній тертці. Салат викладаємо шарами, промазуючи кожен шар майонезом, солимо і перчимо.
1-й шар — печінка,
2-й шар — цибуля,
3-й шар — петрушка,
4-й шар — морква,
5-й шар-печінка,
6-й шар - яйця.

Просмотров: 629
Категория: Рецепти |
| Теги: шар

Рекомендовані рецепти:

Омлет з сиром
Лимонно-морквяне ласощі
Сирні кексики
Сочні з сиром
Сирні конвертики
Цукерки "Вишневий мармелад"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: