«Сирні рулетики з сьомгою»: 200 г твердого сиру 300 г слабосоленої сьомги зелень. Сир натираємо на тертці. Зелень дрібно нарізаємо. Сир змішуємо із зеленню, кладемо в невелику каструлю, ставимо на водяну баню і помішуючи, нагріваємо до тих пір, поки сир не розплавиться. Сирну масу викладаємо між двома шарами харчової плівки і розкачуємо за допомогою качалки в тонкий пласт. Рибу тонко нарізаємо смужками. Верхню плівку знімаємо і викладаємо на пласт розкатаного сиру рибу і звертаємо в рулет. Готовий рулет прибираємо на півгодини в холодильник. Потім знімаємо плівку, нарізаємо по діагоналі викладаємо на блюдо і прикрашаємо.
|