Сирно-м'ясний рулет: Сир твердий 100 г, яйце 2 шт, фарш м'ясний (нежирна свинина цибуля, часник, чорний перець, зелень,) 400 г, сіль по-смаку. Сир натираємо на дрібній тертці. Розбиваємо два яйця, ретельно перемішуємо з сиром. Якщо сир не солоний, трохи підсолюємо. Застеляємо деко пергаментним папером, виливаємо «сирне тісто», ложкою розподіляємо по пергаменту, формуючи квадрат товщиною близько 5-7 мм Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Після чого перекладаємо разом з пергаментом з дека на стіл і злегка остуджуємо. Фарш рівномірно викладаємо на сирну корж. Скручуємо рулетом. Загорнути у фольгу і, переклавши разом з пергаментом назад на деко, запікати в духовці при 180-200 градусах протягом 40 хвилин. Готовий рулет звільнити від фольги, злегка остудити. І можна різати і подавати до столу, як до звичайного, так і до святкового! Рулет смачний і в гарячому, і в холодному вигляді.
|