Головна » Статті » Рецепти

Сирно-м'ясний рулет
Сирно-м'ясний рулет:

Сир твердий 100 г,
яйце 2 шт,
фарш м'ясний (нежирна свинина цибуля, часник, чорний перець, зелень,) 400 г,
сіль по-смаку.

Сир натираємо на дрібній тертці. Розбиваємо два яйця, ретельно перемішуємо з сиром. Якщо сир не солоний, трохи підсолюємо. Застеляємо деко пергаментним папером, виливаємо «сирне тісто», ложкою розподіляємо по пергаменту, формуючи квадрат товщиною близько 5-7 мм Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Після чого перекладаємо разом з пергаментом з дека на стіл і злегка остуджуємо. Фарш рівномірно викладаємо на сирну корж. Скручуємо рулетом. Загорнути у фольгу і, переклавши разом з пергаментом назад на деко, запікати в духовці при 180-200 градусах протягом 40 хвилин. Готовий рулет звільнити від фольги, злегка остудити. І можна різати і подавати до столу, як до звичайного, так і до святкового! Рулет смачний і в гарячому, і в холодному вигляді.

Просмотров: 426
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, сир

Рекомендовані рецепти:

Ладду - східне ласощі з нуту
Часникові рулетики
Швидкі пиріжки на кефірі
Сирні булочки бісквітні
Домашній хліб з курагою
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: