Головна » Статті » Рецепти


Салат «Чорна перлина»: Сьомга слабосолона 300 р1 шт. АпельсинСир 100 г7 шт. Яйця150 г Оливки9 шт. КреветкиМайонез.Відварити яйця. Сьомгу нарізати невеликими кубиками. Розділити яйця: білки натерти на дрібній тертці, жовтки дрібно нарізати. Одне яйце залишити для прикраси. Почистити апельсин, нарізати дрібними кубиками. Натерти сир на крупній тертці. Відокремити кісточки від оливок, нарізати смугами. Залишити десяток оливок для прикраси. Викласти салат шарами на широке плоске блюдо, промазуючи кожен шар майонезом. Порядок шарів наступний: половина білків, половина сьомги, оливки, друга половина сьомги, сир, апельсин, друга половина білків, жовтки. Прикрасити салат викласти по зовнішньому колу креветки,...
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

Порційна закуска з оселедцем: оселедець3 відвареного буряка3 відвареної моркви1 плавлений сир1 варене яйцемайонез — за смакомзелень — для прикраси.Отже, з буряка вирізаємо невеликі кружечки (можна зробити хвилясті краї або формочкою для печива вирізати фігурки). З плавленого сиру, яйця і майонез готуємо сирну масу (все тремо на дрібній терочке). Варену моркву натираємо на крупній тертці. Тепер формуємо закуску. На колечко буряків викладемо сирну масу, поверх неї — шар яскравою моркви. І все це вінчаємо шматочками оселедця. Залишилося лише увіткнути гілочку зелені і можна подавати до столу.
Переглядів: 590
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Ізабелла»: Копчена куряча грудинка 2 штуки(300гр)Яйця курячі 5 штукПечериці 500 грамЦибуля ріпчаста 2 головкиСолоні огірки 3 штукиМоркву по-корейськи.
Переглядів: 595
Рецепти | | Коментарі (0)

«Поцілунки» — закуска з лосося: Лосось малосоленый (нарізаний) 300 р.Крабові палички 250-300 р.Вершковий сир «Філадельфія« з додаванням зелені 200 р.Свіжий кріп пучок.Яйця 3 шт.Лимон 1 шт.Сіль за смаком. Яйця відварити, остудити, очистити і нарізати кружечками. Кріп подрібнити, додати до Філадельфії, перемішати, щоб вийшла однорідна маса. Для того щоб зробити такі Поцілунки» знадобляться кілька формочок, можна використовувати келихи, формочки для кексів, чашки для чаю. Щільно вистелити чашечки харчовою плівкою, при цьому потрібно залишити стільки плівки на краях, щоб потім можна було закрити чашечки зверху. Викласти форму скибочками лосося. Сформувати його за формою. Заповнити форму...
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Російський»: Філе оселедця 1 шт.Горіхи волоські 100 р.Морква 1 шт.Лук 1 шт.Свіжі гриби 200 р.Яйця 2 шт.Зелена цибуля невеликий пучок.Рослинна олія 1 ст. ложка.Майонез або сметана 300 р.Сіль за смаком.Філе оселедця нарізати шматочками і змішати з подрібненими горіхами. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Овочі з'єднати і обсмажити, але злегка, не допускаючи зміни кольору. Гриби відварити в підсоленій воді, нарізати. Яйця і зелену цибулю дрібно посікти. Викладати салат шарами, промазуючи майонезом через шар, в наступному порядку: оселедець з горіхами, яйця, овочі, гриби, зелень. Верхній шар покрити майонезом...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Булочки «Синабон»: Для тіста:1 склянка молока (200 мл)11 гр. активних сухих дріжджів1 чайна ложка солі2 яйця1/3 склянки розм'якшеного масла чи маргарину4 склянки борошна1/2 склянки цукру1 столова ложка клейковини1 чайна ложка екстракту ванілі (можна замінити ванільним порошком або цукром)Для начинки:1/3 склянки розм'якшеного масла1 стакан коричневого цукру4 столові ложки кориці (бажано сорти Циннамон)Для сирної глазурі:7-8 столових ложок розм'якшеного масла1,5 склянки цукрової пудри1/2 чайної ложечки екстракту ванілі1/4 склянки кремового сиру (Філадельфія або будь-який інший схожий вершковий сир).Готуємо тісто:Змішати до однорідної маси тепле молоко...
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска «Сирні кульки»: плавлені сиркиморквумаслиниготові тарталеткичасникчорний перецьмайонез.Моркву промити і натерти на дрібній або середній тертці кому як зручно, смак цим не зіпсуєш. Так само чинимо з плавленими сирками. Часник дрібно нарізаємо або тиснемо через прес. Заправляємо все це масу майонезом, перчимо і все перемішуємо. Беремо готові тарталетки, благо зараз вони є в будь-якому магазині ів кожну тарталетку чайною ложкою викладаємо трохи начинки, кладемо маслину і зверху додаємо ще трохи сирної маси. Ложкою надаємо форму кульки і при бажанні прикрашаємо гілочкою зелені. Сирні кульки готові.
Переглядів: 592
Рецепти | | Коментарі (0)

Закусочний торт «Пухнастий»: Філе куряче 300 гЦибуля ріпчаста 1 штМолоко 0,5 скл.Яйце 2 штБорошно 1 скл.Олія кукурудзяна 3 ст. л.Морква (по-корейськи) 300 гСир твердий 100 гСпеції (сіль,запашний перець).Куряче м'ясо перемолоти з цибулею на блендері. До отриманого фаршу додати молоко, яйця, сіль, перець. Додати борошно, добре перемішати. Розігріти масло і на середньому вогні смажимо м'ясні млинці. Викладаємо тісто ложкою, швидко розрівнюємо. Смажимо з двох сторін. Перевертати і знімати блін кулінарної лопаткою. Виходить 4 млинчика. На млинець викладаємо моркву по-корейськи, зверху млинець і т. д., трохи притискаючи. Останній млинець присипати тертим сиром. Прикрасити...
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Риба «Мрія»: 500 г філе будь-якої риби150 г сиру300 г помідорів5 ст. л. томатної пасти або кетчупу3 зубчики часникузелень за смакомсільперець.Рибу нарізати невеликими шматочками. Помідори нарізати тонкими кружечками. Часник дрібно порубати. Сир натерти на крупній тертці. Зелень дрібно покришити. На дно форми викласти філе, посолити, поперчити. На філе викласти помідори. На помідори викласти часник. Посолити, поперчити. Змастити кетчупом. Посипати сиром. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин. Готову страву посипати зеленню.
Переглядів: 613
Рецепти | | Коментарі (0)

Зелений грецький салат: сир фета або ніжна бринза 150 гр.огірок свіжий 2 шт.перець зелений 1 шт.цибуля зелена 1 пучоколивки зелені фаршировані лимоном 1 баночкаперець чорний мелений 0.5 ч. л.оливкова олія 1 ст. л.Нарізати болгарський перець і огірки кубиками. У цибулі нашаткувати зелену частину. Змішати нарізані овочі з підсушеними оливками. Нарізати на кубики сир фета і додати до салату. Полити все оливковою олією, присипати чорним перцем свіжомеленим.
Переглядів: 655
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 321-330 331-340 341-350 351-360 361-370 ... 4691-4700 4701-4708