Салат «Російський»: Філе оселедця 1 шт. Горіхи волоські 100 р. Морква 1 шт. Лук 1 шт. Свіжі гриби 200 р. Яйця 2 шт. Зелена цибуля невеликий пучок. Рослинна олія 1 ст. ложка. Майонез або сметана 300 р. Сіль за смаком. Філе оселедця нарізати шматочками і змішати з подрібненими горіхами. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Овочі з'єднати і обсмажити, але злегка, не допускаючи зміни кольору. Гриби відварити в підсоленій воді, нарізати. Яйця і зелену цибулю дрібно посікти. Викладати салат шарами, промазуючи майонезом через шар, в наступному порядку: оселедець з горіхами, яйця, овочі, гриби, зелень. Верхній шар покрити майонезом і посипати зеленню.
|