Головна » Статті » Рецепти

Булочки «Синабон»
Булочки «Синабон»:

Для тіста:
1 склянка молока (200 мл)
11 гр. активних сухих дріжджів
1 чайна ложка солі
2 яйця
1/3 склянки розм'якшеного масла чи маргарину
4 склянки борошна
1/2 склянки цукру
1 столова ложка клейковини
1 чайна ложка екстракту ванілі (можна замінити ванільним порошком або цукром)
Для начинки:
1/3 склянки розм'якшеного масла
1 стакан коричневого цукру
4 столові ложки кориці (бажано сорти Циннамон)
Для сирної глазурі:
7-8 столових ложок розм'якшеного масла
1,5 склянки цукрової пудри
1/2 чайної ложечки екстракту ванілі
1/4 склянки кремового сиру (Філадельфія або будь-який інший схожий вершковий сир).

Готуємо тісто:
Змішати до однорідної маси тепле молоко і дріжджі. Яйця повинні бути теплими! (не з холодильника!) Попередньо збити їх в окремій ємності. Влити збиті яйця в загальну каструлю, додати розм'якшене масло (поставити в мікрохвильову піч на 3-17 секунд, щоб стало м'яким, але не розтопилося, не було рідко жовтим), потім додати цукор і ваніль,тепле молоко з дріжджами . Довести до однорідності. В окремій посудині змішати борошно з дрібкою солі. Додати борошно в загальну каструлю з однорідною масою. Змішати трохи борошна з водою до отримання клейкої маси (щоб вийшла 1 ст. л. це і буде клейковина) і покласти її в тісто. Додати ще борошна, замісити тісто, таке, щоб не прилипало до рук. Тісто накрити рушником, поставити в тепле місце на 1 годину. Розкачати тісто на столі, попередньо посипати борошном в прямокутник приблизно 40 см на 55 див. Розмазати по раскатанному тесту розм'якшене масло. Заздалегідь приготовану суміш кориці і коричневого цукру рівномірним шаром посипати на розмазану поверх тіста масло. Тепер тісто необхідно скрутити в рулет рулет і чим щільніше/ тугіше і рівніше це вийде, тим більше вироби будуть схожі на продавані Синнабоны. Ділити рулет на булочки краще ниткою/волосінню (якщо до кінця не виходить, дорізати керамічним ножем). В прямокутну ємність для випікання викласти харчовий папір, покласти булочки впритул один до одного. Якщо немає форми для випікання, можна на деку (так само застелити харчовою папером). Прибрати в духовку, нагріту до 160 градусів, хвилин на 20 (як булочки підрум'яняться до золотистого кольору, можна витягати).
Глазур:
Для сирної глазурі змішати цукрову пудру, ванілін, розм'якшене масло і сир в однорідну масу. Гарячі булочки змастити диво-глазур'ю!

Просмотров: 410
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, тісто

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з бринзою та руколою
Салат "Букет тюльпанів"
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Тефтелі з яблуками
Пиріжки з щавлем і яйцем
Гречані млинці з пшеничною мукою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: