Салат «Чорна перлина»: Сьомга слабосолона 300 р 1 шт. Апельсин Сир 100 г 7 шт. Яйця 150 г Оливки 9 шт. Креветки Майонез. Відварити яйця. Сьомгу нарізати невеликими кубиками. Розділити яйця: білки натерти на дрібній тертці, жовтки дрібно нарізати. Одне яйце залишити для прикраси. Почистити апельсин, нарізати дрібними кубиками. Натерти сир на крупній тертці. Відокремити кісточки від оливок, нарізати смугами. Залишити десяток оливок для прикраси. Викласти салат шарами на широке плоске блюдо, промазуючи кожен шар майонезом. Порядок шарів наступний: половина білків, половина сьомги, оливки, друга половина сьомги, сир, апельсин, друга половина білків, жовтки. Прикрасити салат викласти по зовнішньому колу креветки, по внутрішньому — 9 оливок. У центрі розташувати розрізане вздовж яйце з останньої оливкою («перлиною») замість жовтка.
|