Кульки з оселедцем: 3 варені буряків 2 варені моркви 200 г тертого твердого сиру 8 варених яєць 8 очищених горіхів 150 г філе оселедця 2-3 зубки часнику майонез для декору зелень кропу і петрушки. Буряк і моркву натерти на тертці в окремі миски. Часник почистити і натерти або розім'яти. Філе оселедця нарізати великими кубиками. Яйця відварити круто і почистити. 5 яєць залишити. У яєць відокремити жовтки від білків. Білки натерти на тертку. Жовтки розім'яти виделкою. До буряка додати жовтки і половину тертого сиру. До моркви додати терті білки і сир з часником. З буряка сформувати кульки, в середину кожного покласти шматочок оселедця. У кульки з моркви покласти половинку горіха. Яйця, які залишилися, нарізати смужками. Буряк нарізати смужками. На смужку буряків кладемо смужку яйця, на неї кульку з моркви або буряка. Зверху на кульки капнути майонез і прикрасити зеленню.
|