Головна » Статті » Рецепти

Сьомга на пару
Сьомга на пару:

4 стейків сьомги
2 ст. ложки соєвого соусу
1 ч. ложки лимонного соку.

Змішуємо лимонний сік і соєвий соус. Стейки кладемо в посуд, заливаємо маринадом, прибираємо в холодильник на 30-40 хвилин. Дістаємо і відварюємо на пару 15-20 хвилин. Якщо немає пароварки, можна використовувати металевий друшляк. Наливаємо в каструлю приблизно 1/3 води, зверху поміщаємо друшляк так, щоб між дном і поверхнею води було приблизно 2 див. Кладемо в друшляк рибу і накриваємо кришкою. Доводимо воду до кипіння і варимо рибу до готовності. Подавати з гарніром з бурого рису, парових овочів.

Просмотров: 485
Категория: Рецепти |
| Теги: друшляк, пару

Рекомендовані рецепти:

Великодні паски
Спагетті з томатами і рибою
Сирна "самса" з грибами
Шоколадний пломбір
Ватрушка "Ласун"
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: