Головна » Статті » Рецепти

Салат «Серце»
Салат «Серце»:

копчена куряча грудка або філе 150 гр
варена свинина 150 гр
яйця 2 шт
буряк 1 шт
ріпчаста цибуля 1 шт
сир твердий 150 гр
зерна граната 1 ст. л
майонез
сіль, перець за смаком.

Підготувати всі необхідні інгредієнти - відварити м'ясо, яйця, буряк до готовності. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору. Нарізати дрібними шматочками курячу грудку, м'ясо. Натерти на крупній тертці буряк. Яйця і сир натерти на дрібній тертці в окремі ємності. Салат викладати на блюдо з допомогою форми без дна у вигляді серця, звичайно можна використати й іншу форму. Кожен шар салату змащувати майонезом-
1 - свинина
2 - цибулю
3 - копчена грудка
4 - буряк
5 - яйця
6 - сир
Верхній шар сиру не покриваємо майонезом, посипаємо салат зернами граната, за бажанням доповнюємо зеленню. Даємо просочитися.

Просмотров: 399
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, буряк

Рекомендовані рецепти:

Свинина по-китайськи
Млинці заварні на молоці
Паштет по-східному
Вишневий штрудель з сиром
Торт "Мурашник"
Тости з овочами і пастою авокадо
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: