Салат «Серце»: копчена куряча грудка або філе 150 гр варена свинина 150 гр яйця 2 шт буряк 1 шт ріпчаста цибуля 1 шт сир твердий 150 гр зерна граната 1 ст. л майонез сіль, перець за смаком. Підготувати всі необхідні інгредієнти - відварити м'ясо, яйця, буряк до готовності. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору. Нарізати дрібними шматочками курячу грудку, м'ясо. Натерти на крупній тертці буряк. Яйця і сир натерти на дрібній тертці в окремі ємності. Салат викладати на блюдо з допомогою форми без дна у вигляді серця, звичайно можна використати й іншу форму. Кожен шар салату змащувати майонезом- 1 - свинина 2 - цибулю 3 - копчена грудка 4 - буряк 5 - яйця 6 - сир Верхній шар сиру не покриваємо майонезом, посипаємо салат зернами граната, за бажанням доповнюємо зеленню. Даємо просочитися.
|