Головна » Статті » Рецепти

Тістечко «Горішок»
Тістечко «Горішок»:

Заварне тісто:
100 г вершкового масла,
4 яйця,
180 г борошна,
1/2 ч. л. солі.
Крем:
4 яєчних білка,
1/2ст. цукру,
1/4ч.л. лимонної кислоти.
Для посипання:
какао,
2ст.л. рубаних горіхів.

250мл води Закип'ятити, додати масло, сіль, довести до кипіння. Всипати борошно, перемішати і проварити 2 хв. Не багато охолодити. По одному додавати яйця. Деко застелити пекарської папером, за допомогою шприца відсадити коржі 3-4см в діаметрі. Випікати при 180г 40хв. Готові пампушки надрізати наповнити кремом: Білки вилити в миску. Поставити її на водяну баню і почати збивати міксером на невеликій швидкості. Поступово додавати цукор і лимонну кислоту, всипаючи потроху. Продовжувати збивати на великій швидкості, переміщаючи міксер по колу, щоб білок рівномірно заварювався. Збивати близько 10-15 хвилин, поки маса не стане щільною і блискучою. Готові тістечка посипати какао і горіхами.

Просмотров: 658
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, збивати

Рекомендовані рецепти:

Перемячи з м'ясом
Салат з манго і помідорів
Пікантний тунець
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Кругла хала
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: