Торт «Червоний Оксамит»: Тісто: Борошно 2,5 склянки Розпушувач 1 чайна ложка Сіль 1 чайна ложка Какао-порошок (несолодкий) 2 столових ложки Харчовий барвник (червоного кольору) 60 г Вершкове масло (кімнатної температури) 110 р Цукор 1,5 склянки Яйце 2 шт Ванілін 1 чайна ложка Маслянка 1 склянку Оцет Сода. нагрійте Духовку до 180 градусів. Змастіть форму для коржів маслом. Просійте борошно, розпушувач і сіль. В окремій мисці змішайте барвник і какао-порошок. У міксері збийте масло з цукром до пухкої маси (близько 3 хвилин). Вбивайте по 1 яйцю.Перемішайте, потім додайте ванілін,суміш какао і барвника. Третина борошняної суміші всипте в міксер.Ретельно збийте. Додайте ще 1/3 борошна і пахту. Всипте борошно,збийте до однорідної маси. Додайте соду, загасіть оцтом. Тісто розділіть на 2 частини і поставте форми пектися в розігріту духовку на 25-30 хвилин кожну. Кекси повністю остудіть.У цей час приготуйте глазур. Зробіть глазур. Промажте між коржами і по всій поверхні зовні. Торт охолодіть перед подачею.
|