Головна » Статті » Рецепти

Торт «Червоний Оксамит»
Торт «Червоний Оксамит»:

Тісто:
Борошно 2,5 склянки
Розпушувач 1 чайна ложка
Сіль 1 чайна ложка
Какао-порошок (несолодкий) 2 столових ложки
Харчовий барвник (червоного кольору) 60 г
Вершкове масло (кімнатної температури) 110 р
Цукор 1,5 склянки
Яйце 2 шт
Ванілін 1 чайна ложка
Маслянка 1 склянку
Оцет
Сода.

нагрійте Духовку до 180 градусів. Змастіть форму для коржів маслом. Просійте борошно, розпушувач і сіль. В окремій мисці змішайте барвник і какао-порошок. У міксері збийте масло з цукром до пухкої маси (близько 3 хвилин). Вбивайте по 1 яйцю.Перемішайте, потім додайте ванілін,суміш какао і барвника. Третина борошняної суміші всипте в міксер.Ретельно збийте. Додайте ще 1/3 борошна і пахту. Всипте борошно,збийте до однорідної маси. Додайте соду, загасіть оцтом. Тісто розділіть на 2 частини і поставте форми пектися в розігріту духовку на 25-30 хвилин кожну. Кекси повністю остудіть.У цей час приготуйте глазур. Зробіть глазур. Промажте між коржами і по всій поверхні зовні. Торт охолодіть перед подачею.

Просмотров: 620
Категория: Рецепти |
| Теги: борошно, Чайна

Рекомендовані рецепти:

Банановий кекс з маком
Екзотична яловичина
Суші з пюре і оселедця (рецепт)
Салат "Шапка Мономаха"
Хлібні булочки з розмарином
Рулет з меренги
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: