Головна » Статті » Рецепти

Перепелині яйця по-шотландськи
Перепелині яйця по-шотландськи:

12 перепелиних яєць
300 г курячого філе
3 гілочки петрушки
1 зубчик часнику
1 ч. л. діжонської гірчиці
сіль і мелений чорний перець
2 ст. л. борошна
1 куряче яйце
150 г панірувальних сухарів
500 мл рослинного масла для фритюру.

Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки, кладемо в чашу блендера. Додаємо листя петрушки, часник, гірчицю, сіль і перець. Подрібнюємо. Яйця кладемо в невелику каструлю і заливаємо холодною водою. Ставимо на вогонь і варимо до готовності, близько 3-4 хвилин з моменту закипання. Очищаємо яйця від шкаралупи. Куряче яйце злегка збиваємо виделкою. Солимо і перчимо. В окремі тарілки насипаємо борошно і панірувальні сухарі. Курячий фарш ділимо на 12 частин. Беремо в руку 1 шматочок фаршу і розплющуємо в коржик. У центр кладемо перепелине яйце.Загортаємо. Прикриваємо його вільними кінцями коржі, потім скачуємо в кулю. Повторюємо з рештою фаршем і яйцями. Кожен кульку паніруємо в борошні, макаємо в яйце і обвалюємо в сухарях. Надлишки панірування стряхиваем. У глибокій сковороді або каструлі розігріваємо на середньому вогні масло. Кладемо кульки і смажимо до готовності з усіх боків, близько 7-8 хвилин. Перекладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир. Подаємо теплими або повністю охолодженими.

Просмотров: 568
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, кладемо

Рекомендовані рецепти:

Курчата з грибами
Кекс апельсиновий-шоколадний
Райдужні меренги
Омлет-бісквіт
Готуємо сирники
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: