Головна » Статті » Рецепти

Оселедцева маса для бутербродів і грінок
Можна заздалегідь приготувати цю смачну закуску. І тоді несподівані гості не застануть зненацька в. Приємно для себе підсушити скибочка хліба з висівками або чорний, і щедро намазати оселедцевий масою, зробивши бутерброд.Продукты: 1 велика оселедець, 200 гр розм'якшеного вершкового масла, 2 яйця, 100 гр сухого сиру, 1 невелика солодка червона цибулина, 1 маринований огірок, 2 зубчики часнику, 1 лимон, по жмені зелені петрушки і кропу, 1 чайна ложка гірчиці, 2 столові ложки соняшникової запашного не рафінованої олії, мелений чорний перець.
Приготування: Оселедець обробити, щоб отримати 2 філе без єдиної кісточки. Порізати на шматочки.
Зварені круто яйця ретельно розім'яти виделкою.
Дуже дрібно нарізати цибулю, часник пропустити через прес. Огірок натерти на тертці, віджати рідину.
Завантажити в блендер або кухонний комбайн рибу, масло (вершкове і рослинне), сир, цибулю, часник, тертий огірок, шинковану зелень, лимонний сік, гірчицю, перець. Збити в однорідну масу.
Загорнути у фольгу і покласти на годину в холодильник.

Просмотров: 706
Категория: Рецепти |
| Теги: огірок, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Листкова коса з капустою
Три рецепти хачапурі
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Овочевий суп з курячою грудкою
Смородиновий пиріг
Яблучний-вишневий соложеник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: