Головна » Статті » Рецепти

Печінкові млинці з начинкою
Печінкові млинці з начинкою:

400-500 гр. печінки
0,5 літра молока
3 яйця
3 ст. ложки борошна сіль за смаком
Для начинки:
3 моркви
3 великі цибулини
3 яйця трохи майонезу.

Овочі для начинки миємо, чистимо. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками. В рослинному маслі обсмажуємо цибулю. Як тільки він стане прозорим — додаємо моркву. Всі разом обсмажуємо приблизно 15 хвилин (поки морква не зарум'яниться). Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо на крупній тертці. З'єднуємо всі складові для начинки і якщо заправляємо майонезом. Печінку ріжемо невеликими шматочками, прокручуємо на м'ясорубку або подрібнюємо в кухонному комбайні. В печінковий фарш додаємо яйця, молоко, сіль, борошно і гарненько перемішуємо. Даємо тісту 5 хвилин постояти і приступаємо до випікання млинців. Смажимо, як звичайні тонкі млинці на розігрітій сковорідці злегка змащеній олією. Потім кожен млинець змащуємо начинкою, звертаємо рулетиком і розрізаємо на три або більше частин. Смачно їх є як теплими, так і холодними.

Просмотров: 567
Категория: Рецепти |
| Теги: начинки, начинкою

Рекомендовані рецепти:

Яблучні сирники
Канадський медовий торт
Сочні з сиром
Солодкі профітролі
Оселедець у східному стилі
Калиссоны - французькі ласощі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: