Печінкові млинці з начинкою: 400-500 гр. печінки 0,5 літра молока 3 яйця 3 ст. ложки борошна сіль за смаком Для начинки: 3 моркви 3 великі цибулини 3 яйця трохи майонезу. Овочі для начинки миємо, чистимо. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками. В рослинному маслі обсмажуємо цибулю. Як тільки він стане прозорим — додаємо моркву. Всі разом обсмажуємо приблизно 15 хвилин (поки морква не зарум'яниться). Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо на крупній тертці. З'єднуємо всі складові для начинки і якщо заправляємо майонезом. Печінку ріжемо невеликими шматочками, прокручуємо на м'ясорубку або подрібнюємо в кухонному комбайні. В печінковий фарш додаємо яйця, молоко, сіль, борошно і гарненько перемішуємо. Даємо тісту 5 хвилин постояти і приступаємо до випікання млинців. Смажимо, як звичайні тонкі млинці на розігрітій сковорідці злегка змащеній олією. Потім кожен млинець змащуємо начинкою, звертаємо рулетиком і розрізаємо на три або більше частин. Смачно їх є як теплими, так і холодними.
|