Головна » Статті » Рецепти

Гарячий шоколад
Гарячий шоколад:

500 мл молока
1 столова ложка цукру
200 гр шоколаду
шоколадна стружка і збиті вершки для прикраси.

Цей всіма улюблений і, ми б навіть сказали успокаиващий напій, що готується досить просто. Шоколад поламати на шматочки, додати цукор і влити молоко, готувати на середньому вогні , постійно помішуючи, довести майже до кипіння, поки суміш не стане однорідною. Подавати гарячим, зверху прикрасити збитими вершками та шоколадною стружкою.

Просмотров: 636
Категория: Рецепти |
| Теги: шоколад, гарячий

Рекомендовані рецепти:

Желе «Цитринка»
Паштет з курячого філе з волоськими горіхами
Салат "Піраміда"
Сирники
Кекси з сирної маси
Салат "Сільський"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: