Сирний «торф'яної» пиріг: борошно пшеничне 400 г масло вершкове 250 г сир 500 р какао-порошок-4 ст. л. яйця 4 шт цукор 350 р ванільний цукор 1 пач. крохмаль 3 ст. л. сметана 100 р. Розігріти вершкове масло,додати 150 г цукру і розтерти. Змішати какао з борошном і перетерти з цукровою масою до стану крихти.Застелити форму папером для випічки і висипати половину крихти. Приготувати начинку:змішати сир з цукром і ванільним цукром,додати яйця і сметану,Збити блендером до однорідної маси,потім додати крохмаль. Вилити сирну суміш поверх шоколадної крихти. Зверху засипати залишилася крихтою. Випікати пиріг 45 хвилин в розігрітій духовці при 190 градусах.
|