Головна » Статті » Рецепти

Сирний «торф'яної» пиріг
Сирний «торф'яної» пиріг:

борошно пшеничне 400 г
масло вершкове 250 г
сир 500 р
какао-порошок-4 ст. л.
яйця 4 шт
цукор 350 р
ванільний цукор 1 пач.
крохмаль 3 ст. л.
сметана 100 р.

Розігріти вершкове масло,додати 150 г цукру і розтерти. Змішати какао з борошном і перетерти з цукровою масою до стану крихти.Застелити форму папером для випічки і висипати половину крихти. Приготувати начинку:змішати сир з цукром і ванільним цукром,додати яйця і сметану,Збити блендером до однорідної маси,потім додати крохмаль. Вилити сирну суміш поверх шоколадної крихти. Зверху засипати залишилася крихтою. Випікати пиріг 45 хвилин в розігрітій духовці при 190 градусах.

Просмотров: 634
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, крихти

Рекомендовані рецепти:

Львівський сирник
Гуляш з індички з кабачками
Сирний пиріг з мандаринами
Гуляш з індички з овочами
Спагетті з томатами і рибою
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: