Головна » Статті » Рецепти

Квасоля з грибами в горщику
Квасоля з грибами в горщику:

200 гр червоної квасолі
1 упаковка заморожених печериць (400 гр)
2 цибулини
3 зубчики часнику
100 гр вершкового масла
сіль, перець
улюблені приправи
лавровий лист
свіжа зелень.

Квасолю замочити на кілька годин, відварити майже до готовності. Цибулю і часник обсмажити з грибами, додати до них квасоля, приправити. У горщик викласти грибну суміш, долити відвар від квасолі, покласти лавровий листок, шматочок вершкового масла і тушкувати в духовці протягом 30 хвилин.

Просмотров: 607
Категория: Рецепти |
| Теги: квасоля, грибами

Рекомендовані рецепти:

М'ясний террін з помідорами і сиром
Чанахи: рагу по-грузинськи
Пиріжки з капустою пісні
Баклажани з сиром і помідорами
Омлет з щавлем і сиром
Курка з томатним рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: