Рибний торт-салат: 2 пачки несолодких круглих крекерів 1 баночка будь-яких рибних консервів (горбуша, тунець, сайра в олії, можна крабові палички) 4-5 яєць 300 гр майонезу 1-2 зубчики часнику зелена цибуля близько 100 го сиру за смаком. Викласти на тарілку шар крекерів, зверху натерті на тертці і змішані з майонезом яєчні білки (жовтки залишити для прикраси). Знову шар крекерів (щоб між ними було як можна менше просвітів), зверху злегка змастити майонезом, зверху покласти шар розім'ятих виделкою і змішаних з майонезом консервів (рідина злити), посипати зеленою цибулею. Знову шар крекерів, потім змішати з часником і майонезом тертий сир. Далі шар крекерів, зверху все змастити майонезом і посипати тертими жовтками. Залишити при кімнатній температурі на 2 години, потім ще на годину в холодильнику (або залишити в холодильнику під плівкою до наступного дня). Слідкуйте за кількістю майонезу, щоб не вийшло сухувато або занадто рідко.
|