Головна » Статті » Рецепти

Рибний торт-салат
Рибний торт-салат:

2 пачки несолодких круглих крекерів
1 баночка будь-яких рибних консервів (горбуша, тунець, сайра в олії, можна крабові палички)
4-5 яєць
300 гр майонезу
1-2 зубчики часнику
зелена цибуля
близько 100 го сиру за смаком.

Викласти на тарілку шар крекерів, зверху натерті на тертці і змішані з майонезом яєчні білки (жовтки залишити для прикраси). Знову шар крекерів (щоб між ними було як можна менше просвітів), зверху злегка змастити майонезом, зверху покласти шар розім'ятих виделкою і змішаних з майонезом консервів (рідина злити), посипати зеленою цибулею. Знову шар крекерів, потім змішати з часником і майонезом тертий сир. Далі шар крекерів, зверху все змастити майонезом і посипати тертими жовтками. Залишити при кімнатній температурі на 2 години, потім ще на годину в холодильнику (або залишити в холодильнику під плівкою до наступного дня). Слідкуйте за кількістю майонезу, щоб не вийшло сухувато або занадто рідко.

Просмотров: 587
Категория: Рецепти |
| Теги: майонезом, шар

Рекомендовані рецепти:

Пудинг з персиків
Морквяний кекс з горіхами
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Печінка, приготована з овочами
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Полуничний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: