Головна » Статті » Рецепти

Паста з пряними ковбасками
Паста з пряними ковбасками:

1 ст. ложка оливкової олії
400 г пряних копчених ковбасок
1,5 чашки цибулі, нарізаного кубиками
2 зубчики часнику
2 чашки курячого бульйону
280 г консервованих томатів у власному соку, з додаванням чилі
1/2 чашки жирних вершків
230 г макаронів пенне
по 1/2 чайної ложки солі і перцю
1 чашка тертого сиру
1/3 чашки дрібно нарізаного зеленого лука.

Розігрійте оливкову олію на сковороді на середньому сильному вогні, поки не з'явиться димок. Додайте нарізані ковбаски і цибулю і готуйте, поки не підрум'яниться, близько 4 хвилин. Додайте часник і обсмажте ще близько 30 секунд. Додайте бульйон, помідори, вершки, макарони, сіль і перець і перемішайте. Доведіть до кипіння, накрийте сковороду і зменшіть вогонь до нижче середнього. Тушкуйте, поки макарони не стануть м'якими, приблизно 15 хвилин. Зніміть сковороду з вогню і перемішайте з 1/2 склянки сиру. Зверху посипте сиром, що залишився і цибулею. Смажте, поки сир не розплавиться до міхурів і коричневого кольору.

Просмотров: 439
Категория: Рецепти |
| Теги: поки, чашки

Рекомендовані рецепти:

Печінковий салат з буряком
Ватрушки "Трояндочки"
Яблучний пай
Лимонне задоволення
Французькі булочки
Бутерброди з ананасом та сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: