Паста з пряними ковбасками: 1 ст. ложка оливкової олії 400 г пряних копчених ковбасок 1,5 чашки цибулі, нарізаного кубиками 2 зубчики часнику 2 чашки курячого бульйону 280 г консервованих томатів у власному соку, з додаванням чилі 1/2 чашки жирних вершків 230 г макаронів пенне по 1/2 чайної ложки солі і перцю 1 чашка тертого сиру 1/3 чашки дрібно нарізаного зеленого лука. Розігрійте оливкову олію на сковороді на середньому сильному вогні, поки не з'явиться димок. Додайте нарізані ковбаски і цибулю і готуйте, поки не підрум'яниться, близько 4 хвилин. Додайте часник і обсмажте ще близько 30 секунд. Додайте бульйон, помідори, вершки, макарони, сіль і перець і перемішайте. Доведіть до кипіння, накрийте сковороду і зменшіть вогонь до нижче середнього. Тушкуйте, поки макарони не стануть м'якими, приблизно 15 хвилин. Зніміть сковороду з вогню і перемішайте з 1/2 склянки сиру. Зверху посипте сиром, що залишився і цибулею. Смажте, поки сир не розплавиться до міхурів і коричневого кольору.
|