Хрусткі креветки в паніровці з сухарів і пармезану: Креветки. Чим більше, тим краще. Беріть середні або великі. шматок підсушеного білого хліба, сухарів або італійської чіабатти. кінза або петрушка. жменю тертого пармезану. цедра одного лимона. сіль і перець. 2 яйця і борошно. Хліб підсушіть в духовці. Потім розкришите його або потовчіть в ступці в крихту. Змішайте з пармезаном, кінзою, петрушкою і лимонною цедрою. Посоліть і поперчіть. Очистіть креветки, голову краще всього видалити. Кінці хвостиків можна залишити. Креветки обваляйте в борошні, струсіть зайве, умочіть у збите яйце і обваляйте в паніровці з крихт і пармезану. Обсмажуємо на суміші вершкового і рослинного масла до появи хрусткої скоринки. Якщо паніровка була сухою, по 1 хвилині з кожної сторони цілком вистачить. На завершення викладіть креветки на паперові рушники, щоб скло масло, полийте оливковою олією і лимонним соком, полийте ними рукколу.
|