Головна » Статті » Рецепти

Хрусткі креветки в паніровці з сухарів і пармезану
Хрусткі креветки в паніровці з сухарів і пармезану:

Креветки. Чим більше, тим краще. Беріть середні або великі.
шматок підсушеного білого хліба, сухарів або італійської чіабатти.
кінза або петрушка.
жменю тертого пармезану.
цедра одного лимона.
сіль і перець.
2 яйця і борошно.

Хліб підсушіть в духовці. Потім розкришите його або потовчіть в ступці в крихту. Змішайте з пармезаном, кінзою, петрушкою і лимонною цедрою. Посоліть і поперчіть. Очистіть креветки, голову краще всього видалити. Кінці хвостиків можна залишити. Креветки обваляйте в борошні, струсіть зайве, умочіть у збите яйце і обваляйте в паніровці з крихт і пармезану. Обсмажуємо на суміші вершкового і рослинного масла до появи хрусткої скоринки. Якщо паніровка була сухою, по 1 хвилині з кожної сторони цілком вистачить. На завершення викладіть креветки на паперові рушники, щоб скло масло, полийте оливковою олією і лимонним соком, полийте ними рукколу.

Просмотров: 599
Категория: Рецепти |
| Теги: пармезану, креветки

Рекомендовані рецепти:

Пастуше пиріг
Рис з помідорами та базиліком
Пісні рогалики
Рецепт паски
Готуємо "Рибник"
Печиво "Новорічна суміш"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: