Салат з яйцями і сухариками: Зелений салат (будь-який, за смаком) 1 великий пучок Яйце куряче 2 шт. Сухарики житні 2 жмені Пармезан 70 р Майонез 4 ст. л. Часник 1 зубчик Сіль за смаком Перець за смаком. Яйця відварити круто, остудити, очистити і нарізати на четвертинки. Часник розчавити (або подрібнити), змішати з майонезом. Заправка готова. Сухарі змішати з заправкою. Салат вимити, обсушити (по можливості), нарвати руками. Додати до сухариків, акуратно перемішати. Розкласти по тарілках. Пармезан натерти або відколоти маленькі шматочки ножем, присипати салатні листя з сухариками. Зверху викласти яйця. Приправити сіллю, перцем за смаком (враховуйте солоність майонезу і сиру). Відразу подавати.
|