Головна » Статті » Рецепти

Рибний суп на швидку руку
Рибний суп на швидку руку:

Вода 1 л
Філе тріски 100 г
Картопля 2 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Лимон 1 шт. (вичавити сік)
Зелень кропу (або петрушки) зі стеблом за смаком
Сіль, перець, спеції і прянощі за смаком.

Налийте в каструлю воду і доведіть до кипіння. Очищені і нарізані картоплю, цибулю і стебла кропу (зелень кропу поки відкладіть в сторону, щоб додати пізніше) покладіть в каструлю і варіть 10-15 хвилин. Додайте рибу, нарізану на невеликі шматочки, і варіть суп ще 10 хвилин. Потім додайте вичавлений з лимона сік, посоліть, проперчите, додайте спеції і нарізану зелень. Вимкніть вогонь. Ваш рибний суп на швидку руку готовий!

Просмотров: 421
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, рибний

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з тунцем
Овочевий суп з курячою грудкою
Слойки з бутербродніци
Французький картопляний пиріг
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Закусочний торт "Полянка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: