Головна » Статті » Рецепти

Рибний суп на швидку руку
Рибний суп на швидку руку:

Вода 1 л
Філе тріски 100 г
Картопля 2 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Лимон 1 шт. (вичавити сік)
Зелень кропу (або петрушки) зі стеблом за смаком
Сіль, перець, спеції і прянощі за смаком.

Налийте в каструлю воду і доведіть до кипіння. Очищені і нарізані картоплю, цибулю і стебла кропу (зелень кропу поки відкладіть в сторону, щоб додати пізніше) покладіть в каструлю і варіть 10-15 хвилин. Додайте рибу, нарізану на невеликі шматочки, і варіть суп ще 10 хвилин. Потім додайте вичавлений з лимона сік, посоліть, проперчите, додайте спеції і нарізану зелень. Вимкніть вогонь. Ваш рибний суп на швидку руку готовий!

Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, рибний

Рекомендовані рецепти:

Шинка, запечена з ананасами
Samosa - індійські пиріжки
Смачні пончики
Свинина по-китайськи
Баклажани з волоськими горіхами
Пиріг з горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: