Рибний суп на швидку руку: Вода 1 л Філе тріски 100 г Картопля 2 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Лимон 1 шт. (вичавити сік) Зелень кропу (або петрушки) зі стеблом за смаком Сіль, перець, спеції і прянощі за смаком. Налийте в каструлю воду і доведіть до кипіння. Очищені і нарізані картоплю, цибулю і стебла кропу (зелень кропу поки відкладіть в сторону, щоб додати пізніше) покладіть в каструлю і варіть 10-15 хвилин. Додайте рибу, нарізану на невеликі шматочки, і варіть суп ще 10 хвилин. Потім додайте вичавлений з лимона сік, посоліть, проперчите, додайте спеції і нарізану зелень. Вимкніть вогонь. Ваш рибний суп на швидку руку готовий!
|