Дуже смачний салат з свіжих печериць: свіжі печериці (краще не білі, а коричневі) 300 гр. ріпчаста цибуля (червона ) 200 гр. солодкий болгарський перець (різних кольорів) 200 гр. приправа (цибуля – пудра, часник-пудра, сушений і подрібнений кріп, паприка, червоний гіркий перець, орегано, суміш італійських трав) сіль за смаком грибний або звичайний соєвий соус. Свіжі печериці ретельно миємо, потім обрізаємо ніжки. Болгарський перчик промиваємо під водою і чистимо від зернят, потім нарізаємо півкільцями, або на четвертинки. Ріпчасту цибулю чистимо від луски і нарізаємо півкільцями. Всі інгредієнти перемішуємо (перець, гриби і цибулю). Готуємо заправку. Змішуємо всі приправи потроху і за смаком, солимо і заправляємо грибним соєвим соусом. Змішуємо оцет з рослинним маслом (1:2), далі додаємо цю суміш до приправ. Цією заправкою поливаємо наш салат і даємо деякий час промаринуватися. Достатньо для цього однієї години. Рекомендується протягом цього часу періодично салат перемішувати.
|