Головна » Статті » Рецепти |
![]() свіжі печериці (краще не білі, а коричневі) 300 гр. Свіжі печериці ретельно миємо, потім обрізаємо ніжки. Болгарський перчик промиваємо під водою і чистимо від зернят, потім нарізаємо півкільцями, або на четвертинки. Ріпчасту цибулю чистимо від луски і нарізаємо півкільцями. Всі інгредієнти перемішуємо (перець, гриби і цибулю). Готуємо заправку. Змішуємо всі приправи потроху і за смаком, солимо і заправляємо грибним соєвим соусом. Змішуємо оцет з рослинним маслом (1:2), далі додаємо цю суміш до приправ. Цією заправкою поливаємо наш салат і даємо деякий час промаринуватися. Достатньо для цього однієї години. Рекомендується протягом цього часу періодично салат перемішувати. | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |