Головна » Статті » Рецепти

Оселедець пряного посолу
Оселедець пряного посолу:

Оселедець свіжа або морожена 2 штуки (800-900 г)
Розсіл:
вода 1 літр
сіль 4 стіл. ложок
цукор 1,5 стіл. ложки
оцет 80 мл
коріандр насіння 1 чайн. ложка
гвоздика 3-4 штуки
запашний перець 4-5 горошин
чорний перець 5-6 горошин
лавровий лист 3-4 штуки.

Всі інгредієнти для розсолу і воду помістити в невеликий сотейник. Довести до кипіння і заважати до повного розчинення солі та цукру. Зняти з вогню і повністю остудити. Оселедця випатрати, відрізати голову, добре помити. Покласти в лоток. Залити розсолом, розсолом, залишити на 48 годин у холодильнику, час від часу перевертаючи рибу. Оселедець готова! Подавати рибку з кільцями цибулі, полити оцтом і олією.

Просмотров: 625
Категория: Рецепти |
| Теги: штуки, оселедець

Рекомендовані рецепти:

Свинячі реберця в пиві
Пишний м'ятний бісквіт
Салат з оселедцем (рецепт)
Апельсинові квадратики
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Імбирний чай
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: