Головна » Статті » Рецепти

Часникові булочки
Часникові булочки:

Тісто:
Молоко 250 мл
Борошно 400 р
Рослинне масло 2 ст. ложки
Сіль 0,5 ч. ложки
Цукор 1 ст. ложка
Дріжджі сухі 1 ч. ложка
Для змазування:
Жовток 1 шт.
Начинка:
Вершкове масло 50 г
Часник 7 зубчиків
Зелень подрібнена 2 ст. ложки.

Замісити всі інгредієнти для тіста. Отримане тісто накрити рушником і залишити в теплому місці, воно повинно збільшитися в 2 рази. Готове тісто розділити на 16 частин, приблизно за 50 р. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин або більше, щоб тісто трохи піднялося. Помістити розм'якшене масло, часник і зелень в чашу блендера і все подрібнити. Можна часник подрібнити на тертці і перемішати всі компоненти вручну. В центрі кожної булочки зробити надріз гострим лезом ножа або кулінарними ножицями, заповнити виїмку начинкою, приблизно пів чайної ложки. Зробити це можна за допомогою кондитерського мішка. Булочки змастити збитим жовтком. Випікати 15 хвилин при 180 градусах. Булочки можна подати до бульйону і борщу .

Просмотров: 652
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, тісто

Рекомендовані рецепти:

Салат "Червоний"
Шоколадно-горіхове праліне
Шоколадний кекс з бананами і медом
Гречка з консервованим тунцем
Сирна "самса" з грибами
Салат "Букет тюльпанів"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: