Млинці з куркою і грибами: Для тіста: борошно 1 склянку молоко 500 мл цукор 1 ст. ложка яйця 3 штуки сіль 1 щіпка Для начинки: куряче філе 2-3 штуки печериці 300 г трохи твердого сиру спеції за смаком часник за смаком. Насипте борошно в глибоку посуд, влийте в неї половину взятого молока і замісіть тісто, однорідне по консистенції. Потім невеликими порціями влийте молоко, що залишилося, не припиняючи розмішування тіста. Утворення грудочок запобіжить використання міксера. Після цього розігрійте в окремому посуді яйця і збийте їх в піну виделкою з цукром і сіллю. З'єднайте яєчну суміш і тісто, їх безперервно помішуючи. У вас повинно вийти текуче тісто, яке буде нагадувати рідку сметану. Щоб тісто було м'яким і повітряним, розведіть молоко навпіл з кип'яченою водою. Готове тісто наливайте невеликими порціями (приблизно на половині стандартного ополоника на блін) в центр сковорідки, добре розігрітій і трохи змащеній олією. Тісто швидко розподіліть рівномірним тонким шаром по всій поверхні сковорідки. Перевертайте готові млинці широкої лопаткою, коли млинці почнуть трохи підрум'янюватися по краях. З іншого боку смажте млинці протягом декількох секунд, тому що трохи пізніше ви будете їх обсмажувати разом з начинкою. Викладайте готові млинці гіркою на тарілку. Щоб млинці не приставали до сковороді, додайте в тісто кілька столових ложок теплого соняшникової олії. Потім приготуйте начинку для млинців. Для цього з'єднаєте подрібнене варене куряче філе і дрібно нарізані смажені шампіньйони. Потім натріть на дрібній тертці твердий сир і додати до грибів і курячому м'ясу. Все ретельно перемішайте і приправте своїми улюбленими спеціями. За бажанням можна додати в начинку пару подрібнених зубчиків часнику. Викладіть готову начинку на прожарену сторону млинця і поверніть його конвертиком.
|