Банановий рулет: 1 банку згущеного молока' 1 яйце' 1 ч. л. соди' 5 ст. ложки борошна' 100 р. злив.масла' 2 банана' горішки. Для тіста: 1/2 банки сгущ. молока' мед' яйце' борошно і гашену соду з'єднуємо і добре перемішуємо. Виливаємо на деко' застелений пергаментним папером' випікаємо при t 130 З' 15-25 хв. Для крем: збиваємо залишився сгущ. молоко з розм'якшеним вершковим маслом. Банани очищаємо' нарізаємо маленькими кружечками' можна використовувати цілі. Готовий корж викладаємо на харчову плівку' змащуємо половиною крему' поверх укладаємо шматочки або цілий банан і звертаємо в рулет' даємо йому охолонути. Остиглий рулет змащуємо залишилися кремом і посипаємо горіхами.
|