Головна » Статті » Рецепти

Салат «Російський»
Салат «Російський»:

Філе оселедця 1 шт.
Горіхи волоські 100 р.
Морква 1 шт.
Лук 1 шт.
Свіжі гриби 200 р.
Яйця 2 шт.
Зелена цибуля невеликий пучок.
Рослинна олія 1 ст. ложка.
Майонез або сметана 300 р.
Сіль за смаком.

Філе оселедця нарізати шматочками і змішати з подрібненими горіхами. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Овочі з'єднати і обсмажити, але злегка, не допускаючи зміни кольору. Гриби відварити в підсоленій воді, нарізати. Яйця і зелену цибулю дрібно посікти. Викладати салат шарами, промазуючи майонезом через шар, в наступному порядку: оселедець з горіхами, яйця, овочі, гриби, зелень. Верхній шар покрити майонезом і посипати зеленню.

Просмотров: 650
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця

Рекомендовані рецепти:

Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Грибний "біфштекс"
Горіхові рогалики
Сирний пиріг з мандаринами
Тарталетки з куркою і помідорами
Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: