Головна » Статті » Рецепти


Сирно-часникові палички: 1,25 склянки теплої води1 чайна ложка меду7 г дріжджів1 чайна ложка морської солі3 склянки борошна225 г вершкового масла, розтопити1 чайна ложка часникового порошку5 зубчиків часнику, видавити100-150 г тертого пармезану2 чайних ложки сушеного орегано2 чайних ложки свіжого розмарину1/4 чайної ложки сушеного чебрецю.У великій мисці змішайте теплу воду, мед і дріжджі. Залиште на 5 хвилин поки дріжджі не почнуть пінитися. Потім додайте борошно і морську сіль. Замісіть руками однорідне еластичне тісто. Залиште в мисці, змащеній маслом, на 30 хвилин. Піднялося тісто викладіть на дошку, присипану борошном. Розділіть на...
Переглядів: 673
Рецепти | | Коментарі (0)

Запіканка сирна: сир-1 кгяйце 3 шт.борошно 4 ст. л.цукор 1-2 ст. л.ванілін 1 пачкасіль 1/4 ч. л.розпушувач 1/2 ч. л.цукати, сушена вишня, родзинки за смаком.Сир, яйця, цукор, ванілін, сіль, борошно, розпушувач, перемішати. Додати цукати, сушену вишню, родзинки (попередньо запарити) і знову перемішати.Форму для кексу (приблизно 10х25 см з внутрішнім розмірам) змастити вершковим маслом, присипати борошном, струсити зайве. Масу викласти у форму, розрівняти. Поставити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на середню полицю і випікати на повільному вогні приблизно 50 хвилин. Коли запіканка повністю зарум'яниться, вимкнути духовку, дати їй охолонути, акуратно...
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Куряче філе в слойці: 1 кг курячого філе500 гр листкового тіста дріжджового150 гр вершкового масла1 пучок кропу0,5 пучка петрушки0,5 пучка кінзи1 ч. л. соку лимонасіль, перець за смакомростить. масло для змащування противеня.Куряче філе нарізати як на відбивні, злегка відбити, посолити, поперчити. Окремо приготувати начинку. Размягченое вершкове масло, змішати з дрібно нарізаною зеленню, з соком лимона, поперчити, послить за смаком і ретельно перемішати. Загортаємо начинку в відбивні, надаючи форму ковбаски.Потім раскатонное листкове тісто розрізаємо на смужки шириною приблизно 4-5 див. Загортаємо рулети в слойку по спіралі, змащуємо збитим яйцем і ставимо...
Переглядів: 615
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Сирна фантазія»: 300 грам свіжих помідор250 грам крабових паличокТвердий сир2-3 зубчики часникуСіль, майонез.Помідори і крабові палички необхідно дрібно нарізати і змішати. Далі натерти твердий сир і часник на дрібній тертці і додати до раніше приготованим інгредієнтів. Салат заправити майонезом.
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачний і ситний салат: копчений окорочок,3 яйця,1 свіжий огірок,чорнослив,1 морква,2-3 зубчики часнику,майонез.1 шар — копчений окорочок, нарізаний кубиками2 шар — варені яйця, нарізані кубиками3 шар — свіжий огірок кубиками4 шар — чорнослив (краще всього солодкий) дрібно нарізаний5 шар — свіжа морква, натерта на дрібній тертці і змішана з часникомКожен шар промазати майонезом.
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Відкритий диво – пиріг: Для тіста:150гр масла; ст. молока;2 ст. л. сметани;0,5 год л соди(погасити в сметані);2-2,5 склянки борошна.Для заливки:4 яйця;4 ст. л. сметани або майонезу;3 ст. л. борошна;сіль, перець.Для начинки:1 курей. грудка відварна;1 помідор;1небольшой солодкий перець;200гр зеленого горошку;2 невеликі цибулини.Для тіста розтерти масло з половиною норми борошна, додати молоко і сметану з содою, перемішати руками, поступово додаючи решту муки. Замісити м'яке тісто, прибрати в холодильник на 30 хв. Цибулю порізати кубиками, обсмажити до золотистого кольору. Курку, помідор і перець також нарізати кубиками....
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

Медовий лосось: 1 філе лососясіль, перець2 зубчики часникуолію раст.Соус:2 ст. л. рідкого меду2 ст. л. винного оцту6 ст. л. соєвого соусу1 ст. л. раст. масла.Рибу чистимо, миємо, обсушуємо, солимо і перчимо. Даємо полежати півгодини. Ріжемо на вузькі смужки. На розігріту сковороду наливаємо трохи олії. Часник придавлюємо ручкою ножа, щоб він луснув і кладемо в масло. Укладаємо рибу шкірою вниз, обсмажуємо до легкої скоринки. Перевертаємо і трохи поливаємо соусом. Потім перевертаємо і знову поливаємо соусом. Так повторюємо декілька разів, поки риба не обсмажиться з усіх боків.
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Сонячний»: 3-4 яйця,2-3ст.л молока,1 копчений курячий окорочок,1 цибулина,1 банку кукурудзи,майонез.Цибулю порізати півкільцями,замаринувати з укусом. З сирих яєць і молока напекти тоненьких млинців. Остудити,порізати соломкою. Стегенце порізати соломкою, додати кукурудзу,посолити, заправити майонезом.
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячі ніжки в соєво-медовому соусі: курячі ніжкиДля соусу:6 ст. ложок соєвого соусу4 ст. ложки кетчупу2 ст. ложки меду2 ч. ложки гірчиці4 зубчики часнику (роздавити)сіль, перець за бажанням і смаком.Обсмажуємо злегка ніжки. Готуємо соус, змішавши всі інгредієнти. Заливаємо соусом ніжки. Тушкуємо на маленькому вогні хвилин десять, не забуваючи перевернути м'ясо. Курка виходить дуже смачна навіть без попереднього маринування.
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Лимонний крем: Лимон 4 штукиЯйце (жовток) 6 штукЦукор 1 склянкуМасло вершкове 0,5 склянкиКрохмаль кукурудзяний 4 чайних ложкиСіль 1 щіпка.Натріть 1 ст. ложку цедри і видавіть 2/3 склянки лимонного соку. У каструлі з товстим дном розтопити масло, додайте цукор, кукурудзяний крохмаль, сіль, лимонний сік і цедру, доведіть до кипіння. Кип'ятіть 1 хвилину. У мисці збийте жовтки, влийте в них трохи лимонної маси, вилийте все в каструлю з залишилася лимонною сумішшю, зменшіть вогонь і варіть крем, помішуючи, до загустіння. Перекладіть крем в банку, накрийте плівкою і зберігайте в холодильнику до одного тижня. Можна використовувати крем для...
Переглядів: 672
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 191-200 201-210 211-220 221-230 231-240 ... 4691-4700 4701-4708