Головна » Статті » Рецепти

Сирно-часникові палички
Сирно-часникові палички:

1,25 склянки теплої води
1 чайна ложка меду
7 г дріжджів
1 чайна ложка морської солі
3 склянки борошна
225 г вершкового масла, розтопити
1 чайна ложка часникового порошку
5 зубчиків часнику, видавити
100-150 г тертого пармезану
2 чайних ложки сушеного орегано
2 чайних ложки свіжого розмарину
1/4 чайної ложки сушеного чебрецю.

У великій мисці змішайте теплу воду, мед і дріжджі. Залиште на 5 хвилин поки дріжджі не почнуть пінитися. Потім додайте борошно і морську сіль. Замісіть руками однорідне еластичне тісто. Залиште в мисці, змащеній маслом, на 30 хвилин. Піднялося тісто викладіть на дошку, присипану борошном. Розділіть на 4-6 частин. Кожну розкачайте в тонкий «шнур», який потрібно буде потім розрізати. У блендері збийте до крихти сир, орегано, розмарин і чебрець. Викладіть у велику миску. Масло змішайте з видавленим і порошковим часником. Кожну паличку занурте в масло, а потім обваляйте в збитою суміші. Викладіть палички в паніровці на деко, застелене папером для випічки. Випікайте при 200 градусах протягом 15-18 хвилин, поки сир не стане коричневим. Відразу ж зніміть з дека поки сир не затвердів і пристав до дека.

Просмотров: 674
Категория: Рецепти |
| Теги: Чайна, викладіть

Рекомендовані рецепти:

Тортик "На графських руїнах"
Готуємо кіш
Манник з сиром
Торт "Посмішка негра"
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Голландський салат з оселедцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: