Сирно-часникові палички: 1,25 склянки теплої води 1 чайна ложка меду 7 г дріжджів 1 чайна ложка морської солі 3 склянки борошна 225 г вершкового масла, розтопити 1 чайна ложка часникового порошку 5 зубчиків часнику, видавити 100-150 г тертого пармезану 2 чайних ложки сушеного орегано 2 чайних ложки свіжого розмарину 1/4 чайної ложки сушеного чебрецю. У великій мисці змішайте теплу воду, мед і дріжджі. Залиште на 5 хвилин поки дріжджі не почнуть пінитися. Потім додайте борошно і морську сіль. Замісіть руками однорідне еластичне тісто. Залиште в мисці, змащеній маслом, на 30 хвилин. Піднялося тісто викладіть на дошку, присипану борошном. Розділіть на 4-6 частин. Кожну розкачайте в тонкий «шнур», який потрібно буде потім розрізати. У блендері збийте до крихти сир, орегано, розмарин і чебрець. Викладіть у велику миску. Масло змішайте з видавленим і порошковим часником. Кожну паличку занурте в масло, а потім обваляйте в збитою суміші. Викладіть палички в паніровці на деко, застелене папером для випічки. Випікайте при 200 градусах протягом 15-18 хвилин, поки сир не стане коричневим. Відразу ж зніміть з дека поки сир не затвердів і пристав до дека.
|