Куряче філе в слойці: 1 кг курячого філе 500 гр листкового тіста дріжджового 150 гр вершкового масла 1 пучок кропу 0,5 пучка петрушки 0,5 пучка кінзи 1 ч. л. соку лимона сіль, перець за смаком ростить. масло для змащування противеня. Куряче філе нарізати як на відбивні, злегка відбити, посолити, поперчити. Окремо приготувати начинку. Размягченое вершкове масло, змішати з дрібно нарізаною зеленню, з соком лимона, поперчити, послить за смаком і ретельно перемішати. Загортаємо начинку в відбивні, надаючи форму ковбаски. Потім раскатонное листкове тісто розрізаємо на смужки шириною приблизно 4-5 див. Загортаємо рулети в слойку по спіралі, змащуємо збитим яйцем і ставимо в духовку випікати 35-40 хвилин при температурі 180 гр.
|